Καλώς ήλθατε στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου

Οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες e- ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν από το Ελληνικό Κτηματολόγιο και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε τώρα ή να αλλάξετε τους κωδικούς σας (user name, password) ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας (e-mail, τηλ. ή fax) πατήστε εδώ.Ο κωδικός πρόσβασης είναι αυστηρά προσωπικός.

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης των υπηρεσιών μπορείτε να απευθύνεστε στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: webapps@ktimatologio.gr

Ειδικότερα για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης παρακαλούμε να απευθύνεστε στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης. Στοιχεία των γραφείων μπορείτε να βρείτε αν, αφού συνδεθείτε με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής δήλωσης, επιλέξετε από το μενού το σύνδεσμο «Επικοινωνία».

Ειδικά για τους συμβολαιογράφους και την υπηρεσία «Διαβίβαση Μεταγεγραμμένων Συμβολαιογραφικών Πράξεων» οι κωδικοί πρόσβασης χορηγούνται από τους κατά τόπους συμβολαιογραφικούς συλλόγους από όπου μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την υπηρεσία. Για γενικότερες πληροφορίες σχετικά με τη «Διαβίβαση Μεταγεγραμμένων Συμβολαιογραφικών Πράξεων» λειτουργεί ο τετραψήφιος αριθμός 1015.

Οι μηχανικοί εισέρχονται στην υπηρεσία «Ηλεκτρονική Υποβολή Διαγραμμάτων» με χρήση των κωδικών που παρέχονται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Δείτε παρακάτω τα εγχειρίδια οδηγιών για:

  • Να υποβάλετε ηλεκτρονικά Δήλωση του Νόμου 2308/1995 για το Ελληνικό Κτηματολόγιο (Οδ. Χρήσης)
  • Να ελέγξετε τα προσωρινά κτηματολογικά στοιχεία της ανάρτησης, να υποβάλετε Αίτηση Διόρθωσης, να υποβάλετε Αίτηση για χορήγηση Πιστοποιητικού Κτηματογραφούμενου Ακινήτου, να ελέγξετε τις Εκθέσεις που συντάχθηκαν από το Γραφείο Κτηματογραφησης και να υποβάλετε Αναφορά αν είστε αιτών ή αντίρρηση αν είστε θιγόμενος. (Οδ. Χρήσης)
  • Να υποβάλετε ηλεκτρονικά αντίρρηση κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη (Οδ. Χρήσης)
  • Να εκτυπώσετε το αποδεικτικό υποβολής της δήλωσής σας (Οδ. Χρήσης)
  • Να εκτυπώσετε νέο έντυπο οφειλής παγίου τέλους σε περίπτωση που το παλαιό έχει εκδοθεί πριν τη 02/07/2016 και δεν έχει εξοφληθεί. (Οδ. Χρήσης)

Προσοχή:
Οι διαδικτυακές υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπο του Ελληνικού Κτηματολογίου είναι απολύτως ασφαλείς και δεν είναι ευάλωτες στην ευπάθεια HeartBleed η οποία ανακοινώθηκε στο διαδίκτυο στις 7 Απριλίου 2014. Η ευπάθεια HeartBleed αφορά κρυπτογραφημένες συνδέσεις (ssl) και επιτρέπει κακόβουλους χρήστες να υποκλέπτουν δεδομένα άλλων χρηστών. Τα συνθηματικά που χρησιμοποιούνται για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου (e - KTHMATOLOGIO) είναι, επίσης, ασφαλή και δεν απαιτείται η άμεση αλλαγή τους ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Γενικότερα, όμως, η συχνή αλλαγή του κωδικού πρόσβασης μεγιστοποιεί την προστασία σας. Το Ελληνικό Κτηματολόγιο καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών.

Για να συνεχίσετε πατήστε : ΕΙΣΟΔΟΣ

Δοκιμασμένο με IE 6,7 & 8, Firefox 5,6 & 7