Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου

Η υπηρεσία «Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου» δημιουργήθηκε από το Ελληνικό Κτηματολόγιο με σκοπό την αναζήτηση αεροφωτογραφικού υλικού που διαθέτει η Εταιρεία μας στο αρχείο της.

Μέσα από την υπηρεσία "Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου" οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν μόνο τις αεροφωτογραφίες που είναι καταχωρημένες σε αυτή, οι οποίες αποτελούν τμήμα του αρχείου αεροφωτογραφιών που διαθέτει το Ελληνικό Κτηματολόγιο

Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να έχουν ακριβή πληροφόρηση για την ύπαρξη αεροφωτογραφιών στην περιοχή ενδιαφέροντός τους, θα πρέπει να απευθύνονται στο Ελληνικό Κτηματολόγιο στην οδό Λ. Μεσογείων 290, Χολαργός 15562, τηλ: 2106505700, από όπου μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά από 8:30 έως 12:30, πλην Τετάρτης.

Η υπηρεσία αυτή αναμένεται να εμπλουτιστεί σταδιακά από το σύνολο του αεροφωτογραφικού υλικού που υπάρχει στο αρχείο μας, ώστε να είναι δυνατή η διαδικτυακή έρευνα σε όλο το διαθέσιμο αρχείο αεροφωτογραφιών διαχρονικά.

Για να περιηγηθείτε πατήστε: ΕΙΣΟΔΟΣ