Καλωσορίσατε στην εφαρμογή εντοπισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου στο οποίο έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα χρήσης τοποθεσίας

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε τις συντεταγμένες σημείων καθώς μετακινήστε στο χάρτη.

Όταν ολοκληρώσετε την καταγραφή το σύνολο των συντεταγμένων θα σας αποσταλεί σε αρχείο στο email που θα δηλώσετε στη συνέχεια.

Τα εργαλεία της εφαρμογής είναι απλά:

Επιλέξτε κάθε φορά που θέλετε να εισάγετε νέο σημείο στο χάρτη

Επιλέξτε αν θέλετε να διαγράψετε το τελευταίο σημείο που έχετε επιλέξει στο χάρτη

Επιλέξτε όταν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και επιθυμείτε να γίνει αποστολή των συντεταγμένων στο email σας.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι θέσεις (συντεταγμένες) που προσδιορίζονται με το GPS του “έξυπνου κινητού” (smartphone) και την παρούσα εφαρμογή, έχουν περιορισμένη ακρίβεια και μπορεί να αποκλίνουν από τις πραγματικές θέσεις σημαντικά (συχνά από 3m έως 10m). Συνεπώς, η χρήση της εφαρμογής δεν μπορεί να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση ένα τοπογραφικό διάγραμμα.

Καταχωρίζοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και πατώντας το κουμπί Καταχώριση, αποδέχεστε την χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της Κτηματογράφησης.Καταχωρίστε το Email σας για να σας αποσταλλούν τα στοιχεία εντοπισμού και πατήστε το κουμπί Καταχώριση.